Mitt I Livet...

Vecka 31+3

Kategori: Nio månaders längtan



Idag var det dags för en vanlig koll hos bm så jag o Hanna fick skjuts in av Jossa som ändå skulle in till stan. Hon släppte av oss och gick sen i stan undertiden vi var hos bm. Hjärtljudet slog med 148 slag/min♥, sf-måttet var 31cm, blodtrycket är jag osäker på nu för jag blandar ihop det så jag skriver inget... Lite socker i urinen så jag skulle inte dricka så mycket juice. Jag hade gått ner 4 hekto sen sist!!!
Hon frågade om jag hade några krämpor, men det var bara att ibland var det tungt när jag ska vända mig i sängen eller när jag går långa sträckor, då pustar och stånkar jag...

Det kliar fortfarande, men inte lika mycket, däremot svider det oftare på övre delen på vänster sida av magen. Det förklarade hon i stil med att det kunde kanske vara bebisen som har huvudet uppåt och trycker med handen, armen eller vad det nu kan vara, mot en nerv eller nåt annat som sitter just där.
Bebisen är mer livlig i mitten och i nedre delen av magen än vad Hanna var. Det var så obehagligt när hon sparkade till vid revbenen så att ibland gjorde det riktigt ont. Denna är mest på nedervåningen och stökar rundor så det är bara skönt.



Kommentarer

  • Maria säger:

    Skönt vågen ej gått upp mer iaf o att bebben mår bra:) Kram o tanke

    2009-08-27 | 13:22:00

Kommentera inlägget här: