Mitt I Livet...

Baka, baka, liten kaka...

Kategori: Livet från hjärtat...

Nu har jag gjort pepparkakstryffel och saffranstryffel med mandel. Jag bytte till mig mandelmusslor av vännen S som fick chokladcornflakes av mig istället. En nötkolaknäck som jag gjorde igår ligger i kylen och gottar sig!!

Syster kom i morse när jag matade Filip och en stund senare kom vännen S och kompisen L och hämtade upp Hanna till dagis. Hon lämnade av Hanna efter dagis och då stannade L också kvar för att leka några timmar. Snacka om att det var EXTRA skönt att slippa asa ut vagnen idag i detta förbannade vinterväder! Det är uppemot 5 cm lössnö och skithalt på vägen. Stackars Fidde hade ramlat i morse på väg till bussen... Hur många bilar har kört av vägen redan??? Det är det jag säger: Visst kan vuxna och barn tycka det är kul med snöbollskrig, göra snöänglar och åka skidor, men överlag är det nog mest problem med den jäkla snön!!!

Kommentarer

  • Josefine säger:

    Nääää, visst är det härligt med snön, och alla dessa jävla vantar, mössor, overaller, tjocka jackor, thermobyxor, vinterstövlar och sen alla dessa BLÖTA vantar, mössor, overaller, tjocka jackor, thermobyxor, vinterstövlar....och inte minst att skrapa rutor, frysa, halka och kasta snöbollar. Man kan väl inget annat än att ÄLSKA VINTERN eller vad tycker du kära syster ;-)

    Pusselipuss!!!!

    /Jossan

    2009-12-17 | 15:29:20
  • Görel säger:

    Jävla snö så länge det finns på våra vägar!!

    2009-12-17 | 16:17:43
    Bloggadress: http://lyckansmamma.blogg.se/
  • Agneta säger:

    Ja fy sjutton för vinter och snöööööö!!! Kram älskar er.

    2009-12-17 | 18:46:19
    Bloggadress: http://ams.bloggagratis.se
  • Maria säger:

    Tycker oxå såå illa om de här vädret..Oxå när man ska infinna sig på jobb kl 07.00-de e pest..Men de lyser upp fint o barnen tycker de e skoj...Bara man slipper gå ut så får de ju gå..Hoppas de gick bra me Fidde...Kram

    2009-12-17 | 20:03:58
  • Jennie säger:

    Jossa! Hahaha, jo det är rent ut sagt ett helvete med att hålla reda på var alla kläder tar vägen. Man skulle sytt fast ett band i vantarna och trätt in genom jackan så de inte försvinner och mössan skulle man sytt fast i ett längre band i nacken på jackan!!!



    Maria! Jodå det är bra med Fidde. Han ramlade inte så värst farligt precis... han vred handleden lite och slet av ledbandet på tre ställen i benet så han behöver bara gå med kryckor i 6 veckor, annars är det lugnt!!!



    Mohahaha jag skojade bara!!! /Kram.

    2009-12-17 | 22:29:08
    Bloggadress: http://smultronjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här: