Mitt I Livet...

Idag har vi promenixat...

Kategori: Livet från hjärtat...

...hem till syrran för att fråga om de ville följa med till pulkabacken. Men de var inte hemma så vi antog att hela familjen och voffsingarna var i Stackedala, för det var knäpptyst när Hanna knackade på dörren. Jag o Fidde åkte några gånger med Hanna innan hon började böla för att hon fick in snö i strumporna och innanför vantarna.




Efter en timme gick vi hem igen. Utanför Jossa, men de var inte hemma än. De var nog i Stackedala iallafall...

Fidde gjorde skinkgratäng och jag började plocka undan och städa lite. Just nu hatar jag vår hall. Den är för liten till denna årstiden! När man öppnar ytterdörren ser man bara en massa kläder som tar upp en ganska stor del av rummet, vinterskor som tar upp nästan halva golvytan, och allt förbannade vatten från snön som har hamnat precis där man sätter fötterna så strumporna blir dyngblöta. Fast nu är hallen full med tidningspapper som för den delen har blivit så fula så hallen känns verkligen som ett riktigt hatobjekt...

Nu ska snart Fidde, kompisen M och Stefan komma hit och spela X-box i några timmar. Kanske en åtta, nio timmar lär det nog bli som sist de spelade... Jag, Hanna o Filip ska tillbringa resten av kvällen och natten hos syrran så nu ska jag packa ner det vi ska ha med oss och sen tar vi bilen o åker dit.
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Nääää vi var inte i stackedala, utan vi var och köpte de sista julklapparna.

    Men vi får ta en dag nu när det är snö ute och promenera i stackedala, varm chokladmjölk och kanelbullar, gottit!!!!

    Kramis smällkaramellis!!

    2009-12-21 | 19:29:53

Kommentera inlägget här: