Mitt I Livet...

Förvandlingen i gräsmattan!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

Mormor o morfar hade kommit hit på besök för att hjälpa oss med att rensa ogräs, klippa häcken, göda gräsmattan på baksidan och allmänt göra tomten fin. Mamma o pappa kom också hit senare.
Jag o Fidde var där inne och städade uterummet och försökte ändra om och planera var vi kunde ha den nya elektriska, svarta skinnsoffgruppen med utfällbart benstöd någonstans där den passade bäst.
Efter ett tag ropade mormor på mig och sa att jag skulle komma ut och kolla hur de förändrat på framsidan. Jag gick dit och bara skrek rätt ut och började gråta av förtvivlan. De hade tagit bort Hannas gungställning, grävt upp allt gräs och lagt dit flera ton med grovt Mackadam, dragit upp alla buskar och växter vid husväggen och satt dit blåglaserade krukor utan något i. Mamma kom utspringandes och frågade vad som stod på. Jag såg att de hade tagit bort vårt fina Kolkwitzia-träd och jag sprang gråtandes mot mamma och stortjöt för vad mormor o morfar hade gjort med vår trädgård. Eller vad det nu kunde kallas för...


 

Sen vaknade jag av att jag grät på riktigt - men utan tårar och undrade om det var sant.
Så jag gick ut och kollade men vi hade fortfarande vår gräsmatta och gungställningen kvar!!!

  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: