Mitt I Livet...

Nordeuropas högsta!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

I morse väckte jag Hanna kl halv åtta för vi skulle ju åka till en överraskning som hon inte visste var det var någonstans. Jag hade packat badväskan och en annan väska med pannkakor, negerbollar, muffins och saft. När vi gick ut mot dörren såg hon badväskan och trodde vi skulle bada på Tivolibadet. Vi sa att vi skulle åka långt iväg och att hon kunde vila om hon ville. På AQ-UA-QUL där överraskningen var, stannade vi tre timmar och åt våra medtagna pannkakor. Hanna frågade när vi skulle fika men tiden på bilen gick ut så vi fick fika nån annanstans.
Det blev i mysiga Malmö Park och det var så härligt att sitta där på gräset med alla andra hundratals människor med barn som plaskade och lekte i plaskdammen. Sen efter fikat fortsatte vi in i lekparken där det fanns ett tivoli med skitmånga karuseller och ett mini-lekland. Jag och Hanna har åkt Nordeuropas högsta Pariserhjul!!!!!!! Det var 42 meter upp, 32 vagnar och när vi åkt 2,5 varv då den stannade högst upp för att släppa av de andra längst ner. Det var JÄVLIGT HÖGT UPP kan jag tala om, och det blåste lite grann också, så det kändes ganska äckligt ett tag!!!!! De som satt i vagnen före oss, berättade att igår hade hennes brors kompis familj åkt detta Pariserhjul och FASTNAT 45 MIN där uppe där vi satt nu, och deras barn hade höjdskräck!!! Hur kan man vara så idiotisk att låta ett barn med höjdskräck åka ett Pariserhjulsom är så högt upp??? Hade jag fått veta detta innan vi satte oss, så hade jag ALDRIG åkt...
 
Sen lekte Hanna inne i ett sk mini-lekland som påminde om Andy´s, men var pyttelitet. Hon hoppade studsmatta,
klättrade i rör, åkte kana, var i bollhavet, och sen åkte hon några karuseller där ute igen innan vi vandrade vidare. Längre bort fanns det en lekplats där vi stannade till. Hundra meter längre fram kom vi in till "djurgården" där man kunde se på kaniner och höns. Vid ett träd stod några barn i kö och väntade på att få rida på en söt ponny. Hanna fick också rida...
Egentligen ville jag in på Terrariet, men när vi såg att det kostade 70 spänn gick vi vidare. 
Innan vi körde hem svängde vi in på Burlövs Center och shoppade lite.
Så idag (eller igår) hade vi fullt upp hela dagen och Hanna somnade gott i bilen på väg hem. Hon drömde om Pariserhjulet, för när vi väckte henne och skulle gå ut, sa hon att hon skulle bara åka färdigt Pariserhjulet först!!! 
  

Kommentarer

  • Agneta säger:

    Härligt att ni ger Hanna så många olika upplevelser!!! Det kommer hon att minnas hela livet, åtminstone en del, precis som du och Josefine minns det vi har gjort tillsammans... kram Älskar er!

    2009-07-17 | 21:31:47
    Bloggadress: http://www.ams.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här: