Mitt I Livet...

Undrar när man kan bada???

Kategori: Livet från hjärtat...

Igår var Stefan här och hjälpte Fidde att sätta ihop poolen eftersom han är van och har gjort det ett antal gånger. Vi hällde i klor för att hålla baciller borta och tog liite extra för säkerhets skull. Men imorse när vi kollade med en mätsticka så visade stickan alldeles för hög halt med både PH-värde och kloret... Nu ska vi bara försöka få ner värdena så vi kan bada. Det har varit varmt många dagar nu så det är nog ganska behagligt i vattnet. Får se hur länge det håller sig rent med!!!
Idag körde vi till Tollarps bassängerna för vi pallade inte köra till stranden när syrran sms:ade i morse. Tycker det är alldeles perfekt att bara packa det man ska ha med sig o sen är man på plats efter 5 minuter. 

Hanna tycker det är så kul att dyka under vattnet och idag har hon till och med hoppat från första trampolinen!!!!! Tur hon vågade för sen ville hon hoppa igen och igen och igen... Elias var också duktig, fast det var han redan igår när han fick loss sin framtand som varit lös ett antal dagar. Han hade lagt tanden synlig så Tandfén kunde trolla över natten. När han tittade efter där tanden låg, hade Tandfén trollat bort den till en TJUGA!!! Hon hade berättat för Jossa o Stefan att hennes tior hade tagit slut...
Idag kunde Elias SIMMA och bäst gick det på det djupa. Sen vågade han simma mot Jossa själv utan att hålla i hennes hand från början.
Såg att jag börjar fjälla på smalbenen och jag som har mani på att pilla bort sånt KAN inte låta bli.
Fidde brukar alltid fjälla på magen eller ryggen men han tycker inte om när jag sitter och pillar på honom och finns det nåt värre för en som mig i det ögonblicket när jag ser att han har hur mycket som helst och så får jag inte dra bort det!!!! 
  
Då kliar det i mina fingrar...
För nåt år sen fjällade Stefan och när vi satt på Kantarellbadet i Åhus såg jag det och HAN SOM ÄÄÄÄÄÄLSKAR NÄR MAN PILLAR BORT FJÄLL frågade om jag ville dra bort lite!!! OM JAG VILLE??????? Jag kunde sitta hur länge som helst, och hade jag fått så hade jag kunnat sitta o pilla tills allt var borta, men man fick lite träsmak i rövva till slut.
Såg kanske lite dumt ut när både jag o syrran satt o pillade på Stefan och Fidde låg där med öppna skinnflagor på sin kropp som ingen fick pilla bort...
Igår fick jag faktiskt pilla lite på Fidde.
Ja nu menar jag på magen där han fjällade!!!
Men det var inte mycket jag fick tag på först.
Typiskt att man klippte naglarna och inte får fatt i nåt så då blir älskade pincetten ett bra hjälpmedel!!!

Nu är Fidde på tennisbanan och spelar tennis med Martin. Johan är också där men han skulle nog inte spela där,
men efteråt ska de hem till oss och grilla. Jag är faktiskt ganska trött på att grilla nu för det blir ju lätt det när det är fint väder. Sen blir det antagligen lite X-box också som vanligt när grabbarna är här. Lite myskväll med chips, godis o popcorn vill väl Hanna ha så vi får se hur det blir med det!!!

Nej nu står hon här och hänger över mig för hon vill spela Anki & Pytte.


Efter regn kommer alltid solsken!!!!!

  

Kommentarer

  • görel säger:

    JAG ÄLSKAR OCK och "pilla" hudflagor....

    Det sägs ju att vi lär komma från apsläktet..

    -Nu är jag ÖVERTYGAD!!

    2009-07-04 | 18:33:27
    Bloggadress: http://lyckansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här: