Mitt I Livet...

Dagens händelser...

Kategori: Livet från hjärtat...

Eftersom jag skulle börja jobba kl 07.30 var ju Hanna tvungen att vara på dagis redan kl 07 och det var redan för tidigt i morse när jag väckte henne från skönhetssömnen. Men det var häftigt när jag väckte henne med ett "-Godmorgon älskling!" och fick till svar " -Åh så härligt att se dig!" Inte direkt vad jag väntat mig precis men skönt att höra var det!
Lämningen gick inte helt smärtfritt idag och hon var så förtvivlad när jag skulle gå och hon skrek att hon ville inte vara på dagis utan följa med mig, buhuuuu. Den största delen var för att hon var så trött fick jag veta sen. När jobbet var slut och det var dags att hämta henne stod hon och en fröken vid grinden och väntade på mig för de visste att jag skulle komma vid den tiden. Då såg jag en annan Hanna som var jätteglad och ville knappt följa med hem. Då var hon på väg in till till dockrummet men jag sa att vi skulle hem. Efter maten hade barnen vilat, och den som somnade först - var Hanna!!!
Hon hade varit så trött i morse att hon sov i ca 2 timmar!!!!! Hon som aldrig annars brukar somna, eller vilja vila... Så trött var hon alldeles säkert.
  

När Fidde kom hem hade han köpt med sig ett antal kilo hamburgare och korv som de köpt på jobbet. Han frågade vad vi skulle käka till middag men jag var inte jättehungrig så jag kom inte på nåt speciellt. Fidde blev sugen på grillad korv och satte igång grillen. Jag fick mig ett gott skratt när jag kollade ut där han satt grillvakt. Det hade börjat REGNA och så sitter mitt gullefjun med ett paraply över grillen, ha ha ha ha ha!!!!! Det påminde mig om när jag o syrran nar mindre och vi var med päronen i Olofströms campingplats Halen, och då skulle vi grilla men det började också regna då och då satt pappsen med ett paraply över grillen likadant som Fidde gjorde nu, hahahaha....
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: