Mitt I Livet...

Skitigt som fan men det skiter vi i.....

Kategori: Livet från hjärtat...

Nu hade vi behövt ett antal bananlådor till att packa ner det mesta av resten som är kvar här i lägenheten.
För tillfället känns det som att vi BOR i en bananlåda men som tur är så är det bara en och en halv vecka kvar tills vi verkligen har flyttat dit där.
Kollade precis ner på golvet och tänkte dra fram dammsugaren och ta bort skiten, men höjde blicken igen och tänkte att jag s k i t e r faktiskt i att bry mig hur det ser ut här hemma nu, för vi ska ju helstäda hela lägenheten nästa vecka och sen är ändå dammsugaren i huset, så det är lika bra att lägga ner tanken på att försöka städa.
Men vi får hopas på att det inte kommer hit nån på besök för då lär det synas vart de gått, ha ha ha...
  

I morse vaknade jag runt halv åtta och tänkte på att om det var nån som ringde och frågade om jag skulle kunna jobba idag, så kunde jag bara jobba fram till klockan 13, för vi hade bestämt möte på banken kl 13.30.
Rätt som det är ringde telefonen och det var en från dagiset i Vä där jag var i måndags som undrade om jag kunde jobba i morgon. Tyvärr gick ju inte det för Hanna ska på det nya dagiset plus att vi ska öppna dörren för en som ska slipa vårt golv i vardagsrummet. Sen 5 minuter senare ringer mamma från dagiset i Hammar och frågade om jag kunde hoppa in o jobba idag!!!
Visst kunde jag det, men bara till 13!!!


Det var FÖRSKOLANS DAG idag runt om i landet och på Månsagården firades dagen med ett lopp på gården med en snitslad bana och det var barn från Lekholmen och från Hammars skola som också var inbjudna till att springa.
Det började med uppvärmning med musik och gymping, sen började loppet som avslutades med en medalj och den uppskattades väldigt mycket av barnen. Efteråt började det lukta gott och kökspersonalen hade satt igång med att grilla korv och bjuda på minimajs, morötter och så fick man saft att dricka till.

På Hannas dagis delade dom upp FÖRSKOLANS DAG med att de fick ta med sig såpbubblor idag som en rolig sak, hrm.... ja... och sen nästa onsdag ska de också ha ett litet lopp som de kallar VÅRRUSET då de också får medaljer...
Den 28:e maj ska Hannas dagis ha en vårkonsert så de som vill och kan, får gärna komma dit och kolla.
Det är klockan 16.00 på scenen bakom dagiset.
Sen slutar ju Hanna på Sommarlust dagis...
Sorgligt.
Tråkigt.
Men ändå spännande med att få komma till annat dagis, andra barn, fröknar och lära känna dom.

Dagens kommentar:
Jag frågade Hanna varför hon tycker det ska bli kul att flytta till huset?
"- Jo för då kan jag bara gå in till grannen (den nya granntjejen (13 år) som trodde att Hanna gick i skolan...!!!) 
och fråga om vi kan leka och kan vi inte det så kan jag leka med Eric och Elias och vill inte dom så kan jag fråga Maja o Julia!!!"

Wine roses









Kommentarer


Kommentera inlägget här: