Mitt I Livet...

Två middagar klara...

Kategori: Livet från hjärtat...



I morse hade jag ställt alarmet på 06.30 för jag ville inte stressa iväg till dagis idag. Men när alarmet väl satte igång var jag så trött och tänkte att jag kan säkert sova en kvart till... nej jag måste gå upp NU så jag inte försover mig. Upp o hoppa, in på toa och tog på mig kläderna, gjorde ordning två bullar som jag tog med till syrran för att käka där efter jag lämnat Hanna på dagis. Hanna vaknade av sig själv lite innan 7, hon tog på sig kläderna jag lagt fram och satte sig i soffan och kollade på barnprogram. Filip vaknade också då och var hungrig så det var bara att värma vatten och blanda ihop hans morgondrink. Sen var det dags att gå till dagis och vi gick kl 07.35 som var en alldeles perfekt tid att gå. På vägen dit stannade Jossa som lämnat grabbarna på skolan bredvid oss och sa att hon skulle bara åka tillbaka till skolan senare eftersom grabbarna skulle vaccineras idag och de ville att hon skulle vara med dom.  
Efter jag lämnat Hanna gick jag hem till syrran så hon fick mysa med Filip, och så blev det lite snackande med såklart. Tjejer som träffas brukar inte kunna hålla flabben så värst länge, och absolut inte vi!!!


 

Nu är jag klar med två middagar. Eller en håller på att puttra på spisen 1½ timme till, men den sköter sig själv. Jag har gjort den där indiska rätten SAAG GHOST med fransyska, lök, tomat, vitlök, olja, vatten, paprikapulver, gurkmeja och garam masala. Sen får man salta o peppra om det behövs...

Sen har jag delat kycklingfilé i mindre bitar, lagt kycklingen i en blandning med vaniljyoghurt med chicken tandoorikrydda och stekt det färdig i ugnen. Till det ska vi ha ris, nån sås och sallad.  

Kommentarer

  • Josefine säger:

    Grytan blev säkert supergod!!!!

    Funderar på att göra en i helgen....kanske.

    Kramen

    2009-11-06 | 07:23:19
    Bloggadress: http://ericeliasemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här: