Mitt I Livet...

Gott och blandat...

Kategori: Livet från hjärtat...

Klockan var bara 20.15 och jag gäspade hur många gånger som helst undertiden vi kollade på tv. Det är knallmörkt ute och man ser bara gatlamporna och skenet från andras hus som lyser. Kanske några stjärnor syns också om man tittar riktigt noga, men jag ser inga här ifrån där jag sitter, och jag planerar inte gå ut heller för att kolla. Jag har blivit så frusen nu på dagarna och kvällarna. Står gärna i duschen nån extra minut bara för att det är såå jäkla skönt... En extra minut till kan det bli om jag inte ammat Filip på läääänge och tuttarna ser ut och känns som ett par kokosnötter fyllda med hasselnötter!!!
I stil med Ba(be)ywatch, haha...


Inte skönt kan jag säga!
Men det värmande vattnet mjukar upp "hasselnötterna" och sen gör tuttisarna inte ont mer.
Ser bara ut som att jag gjort av med en massa pengar på en bröstförstoring gånger XXL, haha...
Det är ganska häftigt att se hur man kanske hade sett ut om man förstorat tuttarna, hur de verkligen fyller ut varenda liten före detta outfylld del på behån och samtidigt ser naturliga ut - utan behån på...
Hmm... det blev kanske lite för mycket information om oammade tuttar så nu släpper jag det där!!!

Från det ena till nåt helt annat:
När Fidde fyllde år, fick han bla en jättefin... eh... vad fan hette den nu???...
Alltså varför är det så lätt att glömma namnet på blomman, men så jäkla enkelt att komma på det igen - om man tänker på "Klitoris"???

  
 
Blomman jag menar heter CLEMATIS!!!

Iallafall.....
Det var ju meningen att vi skulle plantera ut den någonstans där den kunde passa, men så blev inte fallet. Vi åkte in på förlossningen istället. När vi väl kom hem hittade jag hans halvdöda blomma ståendes vid elementet med några vissna blad kvar hängandes i en skör lina på stammen. Åhh stackars lilla blomma... Skulle den klara sig i jorden innan frosten naggar den i fossingarna om jag grävde ner den??? 
Jag testade.
Tog spaden och grävde ett djupt hål, lyfte upp den från sin "svarta låda" och satte försiktigt ner den i jorden.
Hoppas den rotar sig innan Herr Frost kommer med sin kyliga framfart.

   




Kommentarer


Kommentera inlägget här: