Mitt I Livet...

Fredag och lördag!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

Igår var det fredag och Fidde var i Malmö och kollade på MIF mot Troja.
Malmö vann med 4-1!!!
Tjoohoooo grattis grattis Fidde tippade rätt!!!!!!
Undertiden var jag hembjuden till Hannas kompis föräldrar (Hanna var redan där och lekte) så vi slapp sitta själva
den kvällen. Jättesnällt av dom. Hanna hade varit där sen dagiset slutade kl 11 och sen när Hanna började bli för trött och kom ner och sa att hon ville hem, var klockan 22.30!!!
Som tur var hade dom lekt superfint denna gången och inte hittat på en massa bus, men det kan bero på att de inte lekt med varandra på nästan en hel vecka!!!

Det var rätt roligt att höra vad kompisens mamma hört när de satt ute på gräset, mös och hade picknick. 
Kompisen sa till Hanna: "- Åh vad jag älskar dig!"
Då sa Hanna: "- Jag älskar dig med!"
Kompisen: "- Ska vi inte ta och gifta oss?" 
  
Hahaha... det måste varit kul att höra barnen prata om först allt och inget sen detta.
Dagen efter skulle kompisen på bröllop så hon hade väl hört lite grann om giftermål och sånt...






Idag är det lördag och Hanna var hembjuden på 4-årskalas hos hennes fd dagiskompis N. Hela morgonen pratade hon om vad hon skulle ha på sig och att jag lovat att hon skulle bli sminkad. Helt uppe över öronen var hon och det riktigt lyste i ögonen när hon berättade alla detaljer. Vi hade köpt en målarbok, pennor och kritor och vi slog in paketen med papper o band Hanna valt. Hanna sa att jag skulle måla hennes naglar med rosa färg och så ville hon ha rosa ögonskugga, glittrigt läppstift och bla bla bla...
Så här fin blev hon tillslut!!!

Undertiden gick jag och Fidde i stan och kollade i affärer. Sen käkade vi TacobufféKaffe & Sånt nere på Södertorg för 49 kr. Ingen höjdare precis för färsen smakade absolut nada. Tror faktiskt att sån mat gör man allra godast hemma själv. Men det var längesen vi var ute o åt så det viktigaste var att jag hade trevligt sällskap!!!





Kommentarer

  • Josefine säger:

    Åhhh, jisses vad söt hon blev. Kan tänka mig att hon satt stilla hela tiden eftersom hon visste att hon skulle bli fin!!!!

    Många kramisar Jossan.

    2009-09-26 | 22:36:46
  • Maria säger:

    Va fin hon e..Hoppas kalaset blev lyckat..Kram

    2009-09-26 | 22:39:04
  • Jennie säger:

    Jossa! Jo hon satt stilla, men för det mesta ville hon titta och se hur det blev det lilla minsta jag målade! Första gången hon fick MASCARA!!! Gissa om hon tittade på mig med stora förvånade ögon när jag frågade om hon ville ha lite sånt på fransarna??;-)



    Maria Det första och enda hon kom ihåg av det dom hade gjort, var att de hade haft fiskedamm och fiskat upp GODISPÅSAR!!! Hela munnen full med godis när hon berättade... Men det hade varit jättekul så nu ska hon självklart bjuda tillbaka när hon fyller 5 år!!!

    2009-09-26 | 22:54:20

Kommentera inlägget här: