Mitt I Livet...

Gratis är ju gott!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

I förmiddags vid halv tio ringde, eller knackade det på dörren, vår ringklocka funkar inte än... och det var pappa som kom. Han hade sovit hos syrran igår och skulle hit till oss idag. Klockan 11 var vi på Yllans MATMÄSSA och provsmakade allt möjligt. Äppelmust, äpple, bröd, ost, korv, svampsoppa, chips och choklad. Jag var ganska mätt när vi var klara...

Nu håller pappa o Fidde på att sätta upp listerna i taket i vårt sovrum. Hoppas det går fortare än förra gången så de kan börja i tvrummet med idag. Visst håller pappa på lite f-ö-r länge eftersom han är (enligt han själv) lite av en pedant och vill att det ska vara perfekt och det är ju bra i vissa lägen - men på ett sätt hade det gått snabbare om man gjort det noga, men inte såååå noga. Men vi är så tacksamma för all hjälp vi får så det får ta den tid det tar!!!

  


Idag är det riktigt skönt ute. Hanna lekte som vanligt med geggamojja och gjorde sina gräsliga och jordiga tårtor som hon sen ville bjuda på. Sen gungade hon och försökte hoppa så långt som hon vågade från gungan. Jag satt på framsidan i solen och försökte njuta, men t om JAG tyckte att det var för varmt för mig, och DET är verkligen ovanligt!!

 Glitter-Text.net

Jag börjar nog bli sjuk eller nåt, hehe...



Just nu är mamma och hennes arbetskamrat i Italien i Toscana.
Inte på semester eller så utan detta är en resa inom jobbet.
Inte dåligt att bli bjuden på en Italienresa 6 dagar och få jobba där!!!!
Men de första timmarna i landet var nog inte så spännande längre.
Mamma o arbetskamraten hade inte fått sina resväskor!!!
Dagen därpå kom väskorna äntligen till deras hotell...
Usch vad man måste känna sig naken utan sina privata saker.
Tur att de kom till rätta iallafall.

 Glitter-Text.net

Kommentarer


Kommentera inlägget här: