Mitt I Livet...

Helgen närmar sig sitt slut..

Kategori: Livet från hjärtat...

Nu är det inte många timmar kvar på denna helgen. Pappa har kört hem för en halvtimme sen. Pappa o Fidde drack Jägermeister igår medan vi kollade på Jeff Dunham och hade myskväll med chips, dippa, jordnötsringar och lite godis. Hanna somnade i soffan hos mig och det är det bästa hon vet när det är helg - äta godis, chips och somna i soffan!!! 

I morse öppnade Hanna grinden själv när hon vaknade och kom ner till oss. Då sa hon:
"- Morfar snarkar!!!"
Sen vaknade pappa med. Tror klockan var runt 08, 08-30. Fidde sov vidare medan jag gick upp och satte igång barnprogrammet till Hanna. Vi åt frukost en timme senare och jag hade gjort äggaröra till mig o pappa, kokt ägg till Fidde o Hanna, dukat fram olika sorters pålägg, bröd och kaffe såklart. Mätta blev vi!!!

Till lunch grillade vi korv i det fina och härliga sommarvädret. Vi åkte bort en runda till Floraparken så Hanna kunde springa av sig lite, och lekte med en tjej i samma ålder. Sen körde vi hem och fikade. Pappa blev introducerad i Hannas favoritspel, "Jakten På Diamanten" och vi spelade tre rundor tror jag. Pappa hjälpte mig att kolla om slangen i cykeldäcket var sönder, i en spann med vatten, men det var det inte. 

Till middag åt vi en kycklingrätt med chips ovanpå och det var riktigt längesen pappa åt det så det var en höjdare!!! Det blev så mycket mat över så han fick en låda med sig till jobbet i morgon, Fidde har en till sig och det blev t om över till mig i morgon!!!


Nu ska Hanna upp o sova för det är dagistajm i morgon.
På tisdag o onsdag är de lediga.


Nu önskar jag Er en trevlig vecka så hörs vi igen!!!
Kramis bananis!!! ♥  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: