Mitt I Livet...

Med bus lär man sig ett och annat...

Kategori: Livet från hjärtat...

Efter vi varit på sjukhuset körde vi inom maxi och handlade lite grillkol till morgondagens grillning. Hannas kompis L o hennes mamma o pappa ska komma o äta middag hos oss på kvällen. Kul att man har funnit några trevliga vänner i samma ålder som bor så pass nära och att det är en bra kompis till Hanna. Komiskt att vi bodde på samma gård på Sommarlust i huset snett över, och så har vi båda familjer flyttat till samma by - utan att ha vetat om det, och att Hanna kom på samma avdelning som deras flicka!!!!!

i123692388_57057_www-animaatjes-nl.gif

Igår när de lekte här hemma hittade dom på en massa bus och en del av dom var inte okej. Idag när de var hos L busade dom med att kolla om kaninen Bamses tak tålde vatten. Då stod dom o hällde vatten över sån där svart "asfaltmatta" eller vad det nu heter man har på tak, jag är inte så haj på sånt där bygg-grejse-mojs... Visst busar barn ibland, eller ofta, och då gäller det att man står för vad man tycker och verkligen v-å-g-a-r säga till kompisen vad som gäller i huset.

Kompisens mamma sa att de hade ätit bra till middag, 6-7 köttbullar o 2 slevar mackisar. Direkt efter hade Hanna frågat när de skulle fika!!! Det har hon inte frågat innan så rakt ut, men nu när de träffats så ofta, lärt känna varandra och blivit tajtare så tror jag att Hanna vågar "ta för sig" mer och frågar både mamman och kompisen om det ena och det andra. De hade gått in och skvallrat på varandra med om vad den ena hade gjort eller sagt, men det väl så det ska vara när man verkligen tycker om varandra som kompisar!!!

 i108874003_82340_www-animaatjes-nl.gif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: