Mitt I Livet...

Kompislek i parken...

Kategori: Livet från hjärtat...



I förmiddags klippte jag gräset i min egna lugna lilla takt som det tar nu för tiden. Hanna frågade när jag var färdig bara efter jag klippt 4 längder. Hrrrrm... undrar vad hon syftade på där??? Min snabbhet kanske... eller min precision på att få de klippta längderna raka, ha ha!!
  
Hon är duktig och jag får sån bra hjälp av henne med att flytta undan allt som ligger i vägen. Stolar, bollar, leksaker, fotbollsmålet m.m. Ibland får hon hjälpa till att klippa när hon frågar.

Efter vi ätit lunch, pytten från igår, frågade jag Hanna om vi skulle fråga kompisen L om hon ville följa med till
Floraparken så hade Hanna någon att leka med. Visst ville hon det, och L som varit hemma för en förkylning var bättre nu och skule till dagis i morgon så visst kunde hon leka. Mamman och lille knodden följde också med så vi satt och traggade om allt möjligt vad vi hade gjort med alla de 100.000 kr man kan vinna i månaden i 25 år på supertrisslotten - som egentligen hade varit bättre om man minskat summan och istället delat den på fler personer som kunde vunnit en mille, minnen från förlovningar, bröllop, åldern på oss två där jag trodde hon var äldre än vad hon var (pinsamt men sant) m.m.m.m...!!!

Nu är Hanna hos kompisen och leker. De hade saknat varandra så mycket så de bestämde sig för att leka redan idag. Ska hämta henne om en halvtimme och det brukar inte vara så poppis när jag kommer. De har ju inte hunnit leka så länge... Bara i tre timmar!!!

Fidde var sugen på att grilla idag så det blir nog de smaskiga burgarna tror jag.
Så jag får väl ta o avsluta den här dagliga bloggen om vad jag och min familj engagerar oss med om dagarna, få väck fingrarna från tangentbordet och låta dom förbereda tillbehören inför sköna kvällens grillning!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: