Mitt I Livet...

En härlig plats på sommaren..

Kategori: Livet från hjärtat...

Idag var det inte heller ett riktigt skönt väder precis, men så länge det inte regnar så kan man gå ut. Det gjorde vi tre (Fidde jobbade) och vi gick överallt och ingenstans. Vi kom till en väg som var en återvändsgata där Hanna ville åka sin sparkcykel nerför backen. Hon var så söt idag då hon kom åkandes på sin spark, klädd i fleecejacka o byxor, en vit/silvrig tyllkjol och hennes rosa fjärilsvingar!!!
Alla som såg henne stannade till och sa att de tyckte hon var så söt...
En äldre dam sa till sin son och barnbarn:
"- Nämen titta!! Det ser ut som det kommer en liten ängel där!!!"
Hanna vände sig mot mig och sa:
"- Meeen, ser hon inte att jag är en FÉ??"

Vi kom ner till slutet på återvändsgatan och var nere vid ån.
Där simmade det massor av ankor som antagligen trodde att vi hade bröd med oss, för de gick upp från vattnet och vidare mot oss. Längre bort såg Hanna ett VATTENFALL och blev helt fascinerad och ville kolla på det närmare. Men man såg inte så mycket av det för det fanns en skylt där det stod; "Obehöriga äga ej tillträde", så vi gick vidare mot sporthallen. Vattnet forsade ju där med, men inte lika högt och fort...

Hanna frågade om vi kunde gå bort och titta på Emmas grav för Eric o Elias hade satt fjädrar där till påsk. Men det fanns inte en enda. De hade nog blåst iväg, precis som nästan alla våra vi satt i trädet. Det finns bara tre ensamma stackare kvar nu. När vi kom till sporthallen, hörde jag hur det dånade och sa till Hanna att vi kunde kanske se vattenfallet där istället!!!
Hon sparkade bort och stannade till, log och sa:
" - HÄR ser man det SKITNÄRA!!!"
Hanna dansade som en älva och jag kunde inte låta bli att filma henne, skulle bara lärt mig hur man gör när man lägger in film från mobben till bloggen.

Där kan nog bli en mysig fikaplats till sommaren när man ser vattnet forsa ner och samtidigt höra ljudet av det.

Kommentarer

  • Agneta säger:

    ÅHHHH det hade varit kul att se henne när hon kommer virvlandes fram i sina fina kläder... Kul att ni är ute och promenerar så mycket. Det gjorde vi när du var liten oxå... Kram älskar er.

    2010-04-06 | 21:21:04
    Bloggadress: http://ams.bloggagratis.se
  • Maria säger:

    Mmm verkar som våren o värmen tatt lite time-out..men hoppas på mer sol o värme snart..Mysig promenad ni fick:)) kram

    2010-04-06 | 21:53:22

Kommentera inlägget här: