Mitt I Livet...

Stackars Hanna...

Kategori: Livet från hjärtat...

I eftermiddag kom Sabina, Lovisa o Anton hit med Filips dregelhaklapp som vi glömt hos dom i lördags. Hanna blev glad och frågade Lovisa om de skulle hoppa studsmatta, och det gjorde dom. Vi snackade en stund och sen skulle jag visa Sabina var vi ska ha Hannas sandlåda. Då skriker Hanna som att hon blivit stucken av en geting eller nåt. Jag stod bara i strumporna, men Sabina gick dit och frågade vad som hänt.
Hanna hade ramlat ner från studsmattan och landat på staketet på nåt konstigt sätt så hon hade skrapat sig i fingret, lite på benen, och lite mer illa mellan benen och det sved jättemycket. Jag fick titta efter hur pass illa det var, och jag såg att det blödde från ett litet sår där. Känsligt ställe för henne att visa, men det är viktigt eftersom det är väldigt känsliga slemhinnor som finns där. Jag tvättade rent det med mer kallt än ljummet vatten och sen smetade jag på lite Inotyol som täcker och skyddar. När Fidde kom hem hade hon fortfarande ont, så en stund senare åkte jag in med henne till vårdcentralen på Näsby för att få det kollat om det behövdes sys. Men hon sa att jag ska hjälpa Hanna att hålla det rent, hon ska lufta så mycket hon kan under dagarna och fortsätta med Inotyolen. Blir det inte bättre får vi kolla vidare på vc här istället. 
Stackars Hanna tyckte det var pinsamt att ligga där på britsen medan de kollade med ficklampa, och samtidigt var hon rädd för att de kanske skulle behöva sy - och ta en spruta på henne!!!
Men det behövdes inte.
Sen fick hon välja ett klistermärke och tog ett med en rosa flodhäst på.

  
Hädanefter får ingen hoppa mer förrän vi satt upp skyddsnätet!!!!!!

Kommentarer

  • Agneta säger:

    OJ, hoppas verkligen att nätet kommer upp så fort som möjligt! Kram älskar er.

    2010-04-19 | 20:47:06
    Bloggadress: http://ams.bloggagratis.se
  • Josefine säger:

    Aoiiii, shit vad det måste ha gjort ont. Ja då har Hanna varit på sin första gynundersökning ;)

    Usch, tur att Kicka ville ha tillbaks sin stussematta, gillar inte dom.

    Kramissvidisimuttis!!!!

    2010-04-19 | 22:11:11
    Bloggadress: http://ericeliasemma.blogg.se/
  • Maria säger:

    Stackars liten:( Måste gjort jätteont...Såå obehagligt o läskigt me gynundersökningar-vänjer man sig aldrig vid..kram

    2010-04-21 | 23:10:21

Kommentera inlägget här: