Mitt I Livet...

Födelsedagsfirande och annat....

Kategori: Livet från hjärtat...

Igår var vi på födelsedagskalas för pappa och han fick en t-shirt och en chokladkartong.
Vad ger man nån som har ALLT???
Jag gillar inte att ge bort lotter till andra än de i min egen lilla familj, tänk om det skulle vara STORKOVAN på just en av de lotter man gett bort!!! Jag hade ångrat mig till den dag jag dör...
 
 
Jag svettades lite grann hela tiden vi var där och tyckte det var lite jobbigt för jag hade både ont i huvudet o i magen och dels för att Filip var lite febrig, snuvig och övertrött. Han är ju van att sova i sin egen säng och han har sina rutiner, så att försöka sova hos nån annan kan vara lite svårt. Ibland går det hur bra som helst och han somnar utan problem, men sen finns det det dagar det absolut inte går alls. 

I natt sov Filip ganska bra. Jag var så trött igårkväll så jag gick in o la mig halv tio!!! 00.30 fick jag gå upp o ta hostmedicin. Det gör fortfarande ont i halsen när jag hostar. Det river liksom och känns precis som att man ska kräka vilken sekund som helst i såna hostattacker.  
Filip fick mat vid 07 och sov vidare till halv nio. Sen gick vi tre (alla utom Fidde) upp och åt frulle. Efter en stund blev Filip trött, så jag gick in o la honom i vår säng för jag var också trött och skulle försöka sova lite till. Han hade bara blöja på sig och så hans älskade blåa hjärtefilt (Erics fd) som han alltid gosar in sig med. Vi somnade halv tio och vaknade - kl 12!!!!!

Hanna o Fidde körde till Hus & Hem-mässan som är på Yllan, och senare i eftermiddag ska de fira Sofie.
Jag går omkring här hemma nu och känner mig inte alls på topp.
Filip känner nog sig likadan. Han smakade fläskfilé med sås och potatis, men ville inte ha nåt.
Dricker gör han som tur är, och det klarar man sig bra på.
Han fick alvedon igårkväll innan han somnade och så fick han en i natt med.
Vi köpte fler på Hemköp igår till honom, men det fanns inte 60 mg, bara med 125 mg så vi får skära av lite grann på en sån.

Nu hör och luktar jag att det är dags för blöjbyte så om jag ska kunna sitta här mer lite senare så får jag ta o gå nu!!!

Hejhej...
  

Kommentarer

  • Maria säger:

    Synd ni inte kunde komma med idag..Hoppas ni snart e friska igen..kram

    2010-04-11 | 18:48:49
  • Jennie säger:

    Maria.. ja det är synd att vi inte kunde följa med eftersom det det inte är så ofta vi ses.. Kanske blir mer till semestern??



    Hoppas allt är bra!!



    Kram...

    2010-04-11 | 21:28:50
    Bloggadress: http://smultronjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här: