Mitt I Livet...

Mat till de stackars små...

Kategori: Livet från hjärtat...

Idag ville Hanna att jag skulle leka med henne i snön, så vi tog på oss alla tre och Filip fick sitta i bilstolen. Vi tog med oss de sista 6 talgbollarna och satte upp dom i häcken framför där Hanna brukar leka i sanden på sommaren. Vad jag inte visste - eller jag visste ju att det var MYCKET snö där eftersom ingen har varit o trampat ner snön, men när jag gick mot häcken var det snö ända upp till knäskålarna!!!!!!
Det är sjukt mycket alltså!!!
  

Sen ville Hanna åka pulka på backen i vår trädgård.
Jag fick ju skotta undan lite från trappan och ut på gatan först och sen tog jag garageuppfarten med. Då var Hanna jätteduktig som hjälpte till med sin lilla släde. Undertiden hon åkte pulka, somnade Filip i bilstolen med solen skinandes på honom och det såg så härligt ut...
Jag och Hanna busade i snön och jag "kastade iväg henne" (så mycket som jag orkade, och det var inte långt) från backen och ut i den djupa snön, precis som om man stått på en bassängkant och slängt i henne i vattnet så var detta i snö. Hon tyckte det var skithäftigt eftersom hon landade så mjukt.

När Fidde kom hem gick han upp på taket och tog bort snön från uterumstaket.
Sen käkade vi middag, hamburgare och strips. Men stripsen blev dessvärre lite för knapriga och smakade nada, för jag höll på att mata Filip som alltid blir hungrig antingen undertiden jag håller på att laga mat, eller när vi äter den.
Han är så nyfiken på allt som händer. När vi åt, låg han i vagnen men blev rastlös, så jag satte honom i mitt knä. Då tittade han med stora ögon på oss, sen sträckte han sig mot min tallrik - efter gaffeln.
Han tyckte nog det luktade gott o ville smaka, haha!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: