Mitt I Livet...

Hej mitt.... jobbiga vita vinterland...

Kategori: Livet från hjärtat...

Idag kom Hannas kompis L hit och lekte en stund innan de två och Fidde lämnade huset och lufsade ut i snön med tjejerna åkandes på en pulka.
Mmm båda två satt på en pulka.
De skulle bort till pulkabacken.
I den vilda snöyran.
I säkert minst 8 cm snö.
Tur att jag har så dåliga vinterskor och slapp följa med hehe...
Gissa om Fidde var trött i armarna när de kom hem sen???
Holy shit...
Jag satte igång en maskin tvätt och gjorde lunch tills de kom hem.
Pyttipanna till oss och fiskpinnar med potatismos till tjejerna.
Senare kom prällen hit för att tjabba lite om hur Filips dop ska gå till.

* Lämna alla chips och popcorn i bilen eller på cykeln eller hur fan du nu kommer till kyrkan, det är ingen bio precis!

* Skaka av all jäkla snö innan du slabbar ner golvet allt för mycket, siste man eller kvinna som går in ska ju inte behöva se ut som en "askungen"!

* Du går in i kyrkan helst med ena benet före det andra, för det hade sett ganska roligt ut om just Du snubblat, och jag lovar att jag hade skrattat!!!

* Sätt dig ner efter Du hittat en lämplig plats som ser ut att vara just DIN, bakomvarande ser ju inte genom Dig precis!

* Om du nu inte har nån sångröst så snälla - håll käften, för det blir bara Du som hörs och det kan vara mer än pinsamt för hela församlingen, så gör oss en god gärning - MIMA istället!!!!

* Ta inte av Dig skorna om Du blir för varm, tänk på den som har oturen och sitter intill som kan få grava andningsproblem!

* Om Du nu skulle få för Dig att ta kort under själva dopet, lek inte nån jäkla paparazzi - prällen kan tro att han är en kändis och intager några improviserade och onaturliga poser!

* Tro inte att det är slut när prällen tystnar en längre stund så Du börjar resa på Dig och får allas ögon stirrandes just på bara Dig, nej han tänker bara på att han ska prata långsammare i nästa mening så att kissepausen kl 12.15 tajmas perfekt!

* Efter dopet bjuds det på mat i församlingshemmet och tänk på att inte ta större bit än vad tallriken är stor - det ser väldigt ha-galet ut och man kan tro att Du aldrig har sett mat innan!

* Även om nu inte maten eller fikat var speciellt snyggt upplagt eller smakade gott, så ät upp det Du tagit, håll god min och framför allt - tacka och ljug det bästa Du kan och låtsas iallafall som om att det var gott!!!

Hjärtligt välkomna på dopet till:





Kommentarer

  • Maria säger:

    Så de blev Gabriel iaf:) Jättefina namn ni valt..Ses på sön:))Kram

    2010-01-06 | 21:58:29

Kommentera inlägget här: