Mitt I Livet...

Om en liten stund...

Kategori: Hannas kommentarer

... ska Hanna göra klart kakan hon ska bjuda på i morgon då Anitha, Rune, Pa och Maria + barn kommer hit och födelsedagsfikar. Sen ska jag göra sockerkaksbottnar till Hannas andra tårta som vi ska ha med oss till Jossa på söndag när vi ska fira Hannas 5-årsdag och Erics 9-årsdag!!!!


Idag när vi höll på att föra över kaksmeten med slickepotten, sa Hanna:
"- Jag vill slicka pottan sen mamma!"

Fidde tog bilen till jobbet i morse och sen när han är hemma ska jag köra bort till Ica o köpa billig köttfärs, bröd och hämta mina väggskyltar. Har inte riktigt funderat ut var de ska sitta så jag får suga på karamellen tills jag vet där det känns bra att ha dom.

Till middag ikväll blir det en förhoppningsvis lika god kycklingrätt som vi blev bjudna på hos mamma på hennes jobb när jag o Hanna hälsade på. Jag var tvungen att ringa o prata med snälla och roliga kokerskan B för att höra vilka ingredienser hon hade i den.
Tomatpuré, grädde, persilja, lök, kyckling och salt.
Men som alltid blir det aldrig lika gott när man ska göra samma maträtt som man en gång blivit bjuden på...


Kommentarer

  • Maria säger:

    Ska bli trevligt o komma o gratta er stora tös:) Känns skoj att även barnen ska följa me..Har en velig tonårs tös här men vi får se om även hon följer me:))O ber en liten bön att inte mer snö...Livrädd o köra som läget e nu så...Kram

    2010-01-29 | 14:50:12

Kommentera inlägget här: