Mitt I Livet...

Se upp i skogen!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

Vilken skön dygnsrytm Filip har kommit in i nu.
Han får sista målet mat vid 23-tiden, sen sover han på det fram tills kl 7 eller 8 på morgonen!
Igår spelade jag o Fidde YATZY och det blev ganska sent såg vi, så Filip åt kl 01.20 i natt och i morse vaknade han till vid 8.45 och jag gjorde mat. Jag gjorde 180 ml eftersom det var längesen han åt och trodde han skulle dricka upp allt på en gång. Eller hur? Han åt hur sakta som helst, tittade sig omkring i rummet och på Hanna som skojade, och sen såg jag när han slutade dricka, att han bara ätit 120 ml!
Man ska nog inte oroa sig för mycket om vad han äter eller inte äter, han säger ju till på hans sätt när han vill ha mat. Men för det mesta är han alltid så glad och skrattar med oss!!! 
  

Jag o Hanna bakade lussebullar och två stycken lusseflätor idag... jo jag vet att det kanske låter lite konstigt att göra det nu - i januari... men vi gjorde ju aldrig några till jul, så då får det bli nu istället, och det är som man säger:
Den som väntar på något gott, kan aldrig vänta för länge!!!
Eller jooo... det kan man faktiskt.

Så här blev underverken haha!!!




 




Nu är Fidde o R i väg för att se om de hittar några rådjur i skogen som de kan ta hem, stycka och sen tillaga en sån supergod stek som de bjöd oss på på nyårsafton. Jag kan ärligt säga att jag har aldrig ätit så gott kött innan!!!! Det riktigt smälte i munnen och man behövde knappt tugga, det var så mört att man kunde trycka sönder det med tungan... fantastiskt gott!
  
Kompisen O följde med pappan hit för Hanna ville leka med henne undertiden Fidde o R var borta.
Nu diskuterar de om varandras kalas och vad de ska ha på sig, bjuda på och vem som ska komma.

Ikväll ska vi äta himmalagad pizza och i morgon o på fredag är det jobbedagar för mannen. Han lär väl fråga mig om jag kan ställa alarmet på samma tid som hans egen mobil så han kommer upp i morgon...

Nä om man skulle gå o kolla vad girlsen hittar på... tycker det varit tyst ett tag nu. Filip ska ha mat snart med, så tjingelingen så länge!!!

  

Kommentarer

  • Josefine säger:

    Ja då kommer vi om det blir stek!!!!

    Som sagt: Skjuter ni, kommer vi....haha ;-)

    Kramkram Jossan

    2010-01-06 | 18:30:13
  • Görel säger:

    Lyckans du som kan få "jagat" kött!! Tjingeling!

    2010-01-06 | 19:12:01
    Bloggadress: http://lyckansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här: