Mitt I Livet...

Vårt första Nyår med raketer och lysande "Ufo"...

Kategori: Livet från hjärtat...

Vi drack kaffe en stund efter vi kommit hem till Hannas kompis O med familj och då blev det pulverkaffe till mig som hette nåt i stil med "Mocciatio" eller nåt, och Fidde fick vanligt Nescafé, för de hade ingen kaffekokare. Jag ska absolut köpa sånt kaffe och dricka ibland istället för det vanliga kogekaffet för det var riktigt gott. Men det varar nog inte så länge eftersom man behövde ta 2 stora matskedar.

Jag o R började med att slänga ihop efterrätten som blev VIT CHOKLADPANNACOTTA.
Den skulle stå i kylen 2-3 timmar innan servering.
Sen gjorde vi förrätten och det var CHAMPINJONSTUVNING I FRASIGA TARTLETTER. 
Till huvudrätt hade pappan tillagat RÅDJURSADEL med svamp, potatisgratäng och sallad.

Hanna och O spelade bowling på WII:et och när Hanna vunnit så tog Fidde o R över med en omgång boxning och senare blev det lite bangolf.  


Filip somnade strax innan vi skulle ut o smälla så han missade alla fina raketer och de fina rislamporna som steg mot himlen. Men han sov så gott i hans vagn och drömde säkert egna fina och färgglada drömmar, så det gjorde ingenting.

Hoppas Ni får ett riktigt GOTT NYTT ÅR nu med början idag - alla mina älskade släktingar och vänner, och till dom jag inte umgås med eller känner,  ja Ni får göra året till det Ni vill!!!

VET NI VAD?????
NU ÄR DET ÅR:
 

Kommentarer

  • Agneta säger:

    Vi saknade er på Nyårsafton,men det gick ju bra ändå... Kul att ni hade det trevligt hos era vänner. God mat blev det ju oxå... kram älskar er

    2010-01-02 | 13:03:03
    Bloggadress: http://ams.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här: