Mitt I Livet...

Lite skit i hörnen...

Kategori: Livet från hjärtat...

... gör ingen skada, eller vad man säger.
Men när det börjar osa bajsblöja på toa och nerkräkta kläder i tvättstugan då är det fanimej dags att ta itu med det. Sagt o gjort. Fidde är hemma idag så därför passade jag på att tvätta en maskin påslakan, dammsuga och tvätta golven. Dammsuga brukar jag göra var/varannan dag, men att få golven tvättade har bara varit en önskan ett tag nu. Det har alltid kommit nåt annat i vägen, och sen när det som kom i vägen inte är i vägen längre, eller har somnat, ja då har jag varit för trött för att göra det. Då har det blivit dags för tillagningen av kvällens middag.
MEN NU!!!!
Nu "doftar" om man kan säga så, toan rent av KLORIN (sen dagarnas alltför ofta tillbedjande av porslinsguden) och de andra rummen sprider en härlig doft av AJAX ORIGINAL. 
  

Tidigare idag var vi ute o promenixade i solen, en ganska lång runda in i en skog och Hanna gick i diket där det var tjockt med snö. Hon fastnade med ena foten och så sa hon:
"- Voffo, voffo gö ho på detta vise, voffodå då?"

Kommentarer

  • Agneta säger:

    Hon kände sig väl som RONJA just i det ögonblicket kan jag tänka.För det mesta känner hon väl sig som LOTTA eller hur? kram älskar er.

    2010-03-04 | 06:55:18
    Bloggadress: http://www.ams.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här: