Mitt I Livet...

Torsdag...

Kategori: Livet från hjärtat...

I morse tyckte Hanna det var drygt att vänta en hel timme innan hon fick äta frukost. Har hon tagit medicinen så måste det gå en timme innan hon får äta. Annars idag har vi gått till apoteket och hämtat Hannas alvedon och så köpte vi mer kirurgtejp som är ett måste här hemma. Det lilla minsta såret som knappast syns och med tårar i ögonen på Hanna, hjälper det onda direkt när jag satt på lite kirurgtejp. Plåster är så dyrt och så ofta hon "skadar" sig så är det bäst med tejpet.

Vi gick till Ica och träffade Stefan som häll på att skära upp Fransyska. Filip var vaken för en gångs skull och han var riktigt glad när Stefan sa hej till honom. Sen köpte vi en halv honungsmelon som jag ska göra puré av till Filip som inte har smakat melon innan. En låda vaniljglass är alltid bra att ha hemma, om vi nu skulle bli sugna på att äta nyponsoppa med glass, men då kan man inte äta det om man inte har nån glass!!!! Duuuhh...

Ikväll ska Johan äta med oss för han o Fidde ska se Malmös match.
Hoppas de förlorar, annars spelar de på söndag igen och då ska Fidde köra dit o se dom spela. 
Jag visste inte vad vi skulle käka idag, så jag tog fram kycklingfilé som alltid går att fixa till.
Jag delade filéerna på längden och kryddade med en ny kycklingkrydda som hade doft av timjan, sen la jag i riven ost, la ihop filéerna och virade baconskivor runt om. Har ingen aning om hur det kommer smaka, men jag hoppas att det går att äta.
Ris, smörstekta champinjoner och broccoli blir det också till.


Ha en trevlig torsdagskväll...
Kram från mig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: