Mitt I Livet...

Låt klotet rulla...

Kategori: Livet från hjärtat...

I förmiddags fick vi veta att det blev ingen middag hos syrran ikväll, för hon hade ont i halsen och var jätteförkyld. Barnen var väl inte heller på alerta, men det kommer fler helger!!!

Jag har plockat ner ljusrampen som satt virad runt trappräcket och satt upp den i uterummet istället. Tänkte att när man väl sitter där på senkvällarna i sommar så kan det vara rätt mysigt med den där. Vi använder inte den i trappan nu längre ändå. Jag tände den och beskådade mitt verk. Till och med Hanna sa att hon tyckte det var fint. Riktigt fint!!!
Bild kommer senare. Batteriet dog.
Grrrr. 
   
Efter lunch körde vi till Näsby och bowlade. Hanna hade ett klot på 6 kilo och hon var riktigt duktig och fick nästan strike 2 gånger. Fidde vann med nästan 100 poäng mer än mig, men så är det alltid. Jag hittar aldrig ett klot som passar mig. De är så jäkla tunga...
Antingen är hålen för stora och klotet för tungt, eller så är det tvärtom.
Hittar jag ett som inte väger så mycket - ja då är hålen till fingrarna för små!!!

Det var visst stor skillnad IRL än att stå hemma och köra det på Wii:et!!!
En storhandlingsrunda inne på Willys gjorde vi sen.
Registrerade oss till självscannern där med (har det även på Maxi) och det var det lättaste jag varit med om!!!
Istället för att som på Maxi där man ska stå i kö för att visa scannern - gör man precis som på IKEA med deras självscanner vid betalningen. SUPERLÄTT!!!!

På vägen hem svängde vi inom JYSK som hade utförsäljning på vissa saker på deras sortiment. Jag köpte panelgardiner FLORA som har samma tyg som i våra soffkuddar, och två kuddar till sängen till mig o Fidde.

I morgon är det match igen för Hanna och då ska de spela första matchen (i Vinnö) mot Vinnö kl 10.05 och andra matchen kl 11.45 mot KBOIS.
Anitha, Rune, mamma o pappa ska också kolla.
I morgon ska vi inte ta med fika utan det ska bli frallebullar med mumsigt pålägg, varm chokladmjölk och kaffe.
Hoppas bara att det inte kommer nåt regn som det stod i tidningen... Uppehållsväder och lagom - eller rätt varmt till en sån dag är allra bäst!!!

Nu ska jag se om jag kan ta ett kort i uterummet eller om det blir till att göra ett sånt där roligt kort till på PiZap.
Ha en härlig fredagskväll...

  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: