Mitt I Livet...

Myr-invasion!!!

Kategori: Livet från hjärtat...

Ja det fullkomligt kryllade av såna där små äckliga, snabba svartmyror i vår tvättstuga i morse. Hanna kom in till mig när jag låg o sov och sa med STOORA ögon att vi har myror. Fidde ringde Anticimex som sa att de hade ingen möjlighet att komma förrän på måndag nångång mellan 8-13. Dessvärre får inte gravida och barn under 2 år vistas i huset på ett dygn... så jag får höra om snälla syrran låter oss nanna kudde hos dom till tisdag!!!
Ikväll ska vi mumsa TACOS hos dom så då kan vi ju passa på att fråga lite snällt...
 
Just nu har vännen Sabinas vän M varit här med två buskar Rhododendron som vi har fått. Undrar bara var vi ska plantera dom?? Ringde mamma o hörde var de har sin nånstans. De skulle ha både sol och lite skugga, sen ska de planteras i en stor håla med TORVMULL så det får vi köpa inom det snaraste.
M sa att buskarna hade inte trivs bra i det läget där de hade haft dom och sa "Lycka till och hoppas att Ni har bättre tur!" till oss!!!
Men jag som har "gröna fingrar" ska väl lyckas få fart på dom - för det brukar bli så att det som inte växer så bra annars, får liv i min närhet!!!

Av en konstig anledning så brukar jag få den kommentaren av Fidde med ibland, hehe...

  
 

Kommentarer

  • Josefine säger:

    Mmmm, det är ju inte så najs med myror. Men som jag sa förra året beställ hem myrboxar från anticimex. DET HJÄLPER!!!!

    Hade varit trevligt med att käka tacos idag men jag har blivit jätteförkyld och har jätteont i halsen, vill ju gärna inte smitta Filip eller er....

    Kanske nästa helg :-)

    Kramissnuvis!!

    2010-05-14 | 11:04:24
    Bloggadress: http://ericeliasemma.blogg.se/
  • Maria säger:

    trist me sån myrinvasion:( Äckliga de där småkrypen...Hoppas ger me sig sen då..kram

    2010-05-14 | 17:00:47

Kommentera inlägget här: